Webinár: Pomaly ďalej zájdeme #1

3. 12. 2020 | 18:00 - 19:00
www.slowfood-pressburg.sk/live

Skutočne zdravá škola usiluje o to, aby deti porozumeli tomu, odkiaľ jedlo pochádza. Aj preto podporujeme iniciatívu Slow Food Pressburg.

Marcela Nemcová z Farma Na Háji, Agnes Lovecká z Majer Zemianske Sady a Róbert Góra z EkofarmaGora Biopack a Petra Molnárová za hnutie Slow Food Pressburg otvoria vo štvrtok 3.12. o 18.00 tému udržateľnej produkcie potravín - od založenia farmy, remeselnej výroby potravín až po financovanie a distribúciu výrobkov ku konečnému spotrebiteľovi. Predstavia príbehy troch farmárov. Ich cesta je rozdielna, ale jedno majú rovnaké - prístup blízky hnutiu pomalosti.

Skúsenosti diskutujúcich môžu inšpirovať všetkých, ktorí hospodária na pôde, vyrábajú remeselné potraviny využívajúc tradičné postupy, je im blízky prírode verný prístup, zachovanie biodiverzity a možno aj sami o spomalení uvažujú.

Viac informácií sa dozviete na FB poduajtí tu.

K podujatiu sa pripojíe kliknutím na tento odkaz. Záznam bude po živom prenose zverejnený aj na stránkach hnutia Slow Food Pressburg.

Webinár Pomaly ďalej zájdeme ako súčasť kampane Kvalitou ku zdraviu je financovaný z rozpočtu Európskej Únie. Za obsah tohto webináru je výlučne zodpovedný autor a EASME nezodpovedá za akékoľvek použitie informácií v nich obsiahnutých.

#dobrecisteferove #slowfood #slowfoodpressburg #slowfoodrevolution #lokalnesezonnezdravo #webinar


Späť na zoznam