Webinár: Pomaly ďalej zájdeme #2
Ďalší z bezplatných Slow Food webinárov zo série Pomaly ďalej zájdeme predstaví príbehy troch ľudí, ktorých spája záujem o kvalitné remeselné potraviny. Ich práca je rozdielna, ale jedno majú rovnaké – životný prístup blízky hnutiu pomalosti.
Globálne hnutie Slow Food, ktoré pochádza z Talianska pripravuje celosvetové aktivity k 10. decembru - Dňu Matky Zeme. Tento deň nám má pripomenúť dôležitosť podpory kvalitných potravín, remeselníkov a malých farmárov v každom kúte sveta. Aby sme spomalili a venovali zvýšenú pozornosť potravinám, ktoré konzumujeme - zo zdravotných ale aj environmentálnych dôvodov.
Margit Slimáková, špecialistka na zdravotnú prevenciu a výživu, Peter Slačka, šéfkuchár bistra Baroza, Michal Roháč, zakladateľ zeleninovej farmy hospodáriacej regeneratívnym spôsobom Dreamfarm a Anetta Vaculíková za Slow Food Pressburg, sa v stredu, 9. decembra o 18.00, stretnú na online diskusii. Skúsenosti diskutujúcich môžu inšpirovať všetkých, ktorých zaujíma téma, ako spomaliť vo výbere potravín, ako upriamiť pozornosť na kvalitu a najmä na to, ako ju spoznať a kde ju hľadať.
Viac informácií o podujatí sa dozviete tu.
Kampaň Kvalitou ku zdraviu - Pomaly ďalej zájdeme - je financovaná z prostriedkov LIFE programu Európskej Únie.
Za obsah tejto publikácie je zodpovedný výlučne autor a EASME nezodpovedá za akékoľvek použitie informácií v nich obsiahnutých
Späť na zoznam