Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci

12. 7. 2023
SMŠ Benjamín Preschool, Senec

Tento týždeň sme venovali veľa času spoznávaniu fascinujúceho sveta včiel. Celý týždeň boli naše triedy plné aktivít pri príprave na náš výlet do Včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci. Tento týždeň sme sa dozvedeli nielen to, ako včely vyrábajú med, ale aj to, ako podporujú rast iných rastlín.

Naši najmladší študenti pripravili chutné občerstvenie s jablkami, arašidovým maslom a samozrejme medom, zatiaľ čo ich spolužiaci vytvorili z papiera a farby umeleckú včeliu koláž. Naši starší študenti sa naučila všetko o úľoch a plástoch a dokonca vytvorila niekoľko žiarivých umeleckých diel s motívom včelieho plástu. Trieda predškolákov sa učila o práci včelárov, ako aj niekoľko zábavných faktov o úlohe včelích kráľovien, trúdov a robotníc vo vnútri úľa.

Náš výlet do Včelárskeho múzea bol neuveriteľným dobrodružstvom pre všetkých našich študentov. Od pútavého vzdelávacieho workshopu, ktorý ich zoznámil so svetom včelárstva, cez chvíle kedy sa mohli pohrať s miestnou kozou, až po záverečný vrchol programu, ktorým bola ochutnávka lahodného organického medu. Celkovo môžeme zhodnotiť, že to bol úžasný týždeň. :)

Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1Výlet do včelárskeho múzea v Kráľovej pri Senci 1
Školský blog
Späť na zoznam