V skratke o nás

17. 9. 2020
ZŠ s MŠ, Brehy

Sme jednou z prvých zaregistrovaných škôl v programe Skutočne zdravá škola.

Založili sme Akčnú skupinu a zostavili Akčný plán. Mnoho z kritérii už splňame a veríme, že čoskoro dosiahneme certifikát. Na našom webe môžete sledovať našu cestu. Informujeme tam našej Akčnej skupine, aj o dodávateľoch do jedálne.

Neváhajte navštíviť náš web: Skutočne zdravá škola - Akčná skupina pre zdravé stravovanie | Základná škola s materskou školou Brehy (edupage.org)

Akčnú skupinu na škole tvoria: zástupcovia pedagogických zamestnancov, žiaci zo Školského parlamentu(ŠP), zástupcovia z nepedagogických zamestnancov a všetky pani kuchárky. Akčná skupina sa stretáva raz za štvrťrok.

Spolupráca s obcou – zriaďovateľom je na veľmi dobrej úrovni. Sú prístupní zmenám v stravovaní. V našom rozhodnutí stravovať sa zdravšie nás veľmi podporujú. Podporujú nás v Zelenej škole, sadení byliniek, zeleniny vo vyvýšených záhonoch, ovocných stromov a kríkov. Pracovníci z obecného úradu sa zúčastňujú brigád, sadení. V podstate čokoľvek si vymyslíme, dávajú nám voľnú ruku v realizácii, či v kuchyni, či na pozemku školy.

Späť na zoznam