Tajná desiata pre spolužiaka

10. 10. 2023
ZŠ Vazovova 4, Bratislava

Ahojte!

Dnes som mala s mojimi piatakmi netradičnú hodinu Viem, čo zjem - odhaľovali  sme si tajného desiatového kamaráta.

Čo sme to vlastne robili? Na základe nadobudnutých vedomostí o vyváženej a zdravej strave, tajného losovania dvojíc, zisťovania prípadných alergií, obľúbených chutí a spolupráce s rodičmi sme nachystali chutnú desiatu pre spolužiaka a spoločne si ju na hodine aj zjedli. (Pretože niektorí žiaci od samej radosti neraňajkovali.) 

Žiakov bol nepárny počet, zapojila som sa aj ja a dostala som vynikajúcu ovocnú misku s exotickým ovocím. Všetci žiaci si akciu pochvaľovali a ja musím vyzdvihnúť snahu žiakov nachystať naozaj zdravý desiatový mix. Piataci si v balíčkoch našli paradajky, tousty, cereálne chlebíky s uhorkou či paprikou, ananás, pomaranč, jablká, mrkvu, slivky, müsli tyčinky i iné pochúťky. 

Bezprostredne po ukončení akcie sa žiaci pýtali, kedy si ju zopakujeme :) Ja osobne som bola s priebehom akcie veľmi spokojná, lebo okolo mňa bolo množstvo usmiatych tvárí. Veď posúďte sami! 

Pekný deň! 

Tajná desiata pre spolužiaka 1Tajná desiata pre spolužiaka 1Tajná desiata pre spolužiaka 1Tajná desiata pre spolužiaka 1Tajná desiata pre spolužiaka 1
Späť na zoznam