ZŠ s MŠ Na Hôrke, Nitra
Postup v programe
Angažovanosť a kultúra stravovania
Kvalita jedla a miesto jeho pôvodu (v spolupráci s našou školskou jedálňou)
Vzdelávánie o jedle a stravovaní
Miestne spoločenstvo a spolupráca
Angažovanosť a kultúra stravovania
Kvalita jedla a miesto jeho pôvodu (v spolupráci s našou školskou jedálňou)
Vzdelávánie o jedle a stravovaní
Miestne spoločenstvo a spolupráca
Angažovanosť a kultúra stravovania
Kvalita jedla a miesto jeho pôvodu (v spolupráci s našou školskou jedálňou)
Vzdelávánie o jedle a stravovaní
Miestne spoločenstvo a spolupráca
Blog
-
Zdravá strava a pohyb u prvákov
13. 06. 2022Jeden celý týždeň si žiaci 1. ročníkov pripravovali zdravé desiaty, teda žiadne biele pečivo, ani ľahké cukry, sladkosti. Taktiež každý deň cielene cvičili, čím si...
Celý článok -
Bylinkový ateliér
10. 06. 2022Deti vrámci pravidelnej aktivity na škole pod názvom "Bylinkový ateliér" si upravili malé políčko v tvare srdca, do ktorého si sadia vlastnoručne dopestované bylinky...
Celý článok -
Žiaci sa učia základy varenia
19. 05. 2022Žiaci 5. - 9. ročníkov sa na hodinách techniky a na krúžku varenia v školskej kuchynke pravidelne učia pripravovať základné jedlá. Sú to najmä rôzne druhy nátierok,...
Celý článok -
Príprava zdravých pokrmov u tretiakov
10. 05. 2022Vrámci pracovného vyučovania si žiaci vyskúšali prípravu zdravých pokrmov - nátierka rybacia, vajíčková, cesnaková, zeleninové a ovocné šaláty. https://www.youtube.com/watch?v=pupxTqA2i_8&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=rjMDSELN_jc&feature=youtu.be
Celý článok -
Od semienka na tanier
28. 04. 2022Žiaci tretích ročníkov si vrámci prírodovedy vyskúšali sadenie semien rastlín, na ktorých sledovali životný cyklus rastliny. Museli sa o rastliny starať (polievanie, presádzanie,...)....
Celý článok