Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!

16. 9. 2024
ZŠ Mudroňova, Bratislava

Naši prváci si každý deň nosia do školy výborné, vyvážené a zdravé desiaty vo svojich krásnych boxíkoch. Obsah desiatových boxov je pestrý a plný živín – ovocie, zelenina, celozrnné pečivo, syry či zdravé nátierky. Tieto potraviny im dodávajú dostatok energie na zvládnutie vyučovania a poskytujú potrebné vitamíny a minerály pre ich rast a zdravie.

Zdravé desiaty pomáhajú deťom sústrediť sa, zlepšujú ich výkonnosť a umožňujú im udržať si dobrú náladu počas celého školského dňa. Navyše, správne stravovacie návyky, ktoré si teraz budujú, budú mať pozitívny vplyv aj na ich budúce zdravie. S takými desiatami sú naši prváci pripravení čeliť každému školskému dobrodružstvu s úsmevom a plnou energiou!

Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!  1Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!  1Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!  1Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!  1Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!  1Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!  1Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!  1Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!  1Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!  1Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!  1Prváci s vyváženými a zdravými desiatami!  1
Späť na zoznam